Mamaliga la cuptor

de Panacris in Porc, 21 Mar 2012 | 5493 vizualizari

 

Initial am facut mamaliga pentru cataplasma ca sa mai ameliorez durerea din piept.
A iesit cam multa, mi-a parut rau sa o arunc, asa ca am folosit-o si in scopuri alimentare.

 

INGREDIENTE

  • apa
  • malai
  • prosciutto 2 felii
  • jumari de porc
  • ulei de masline
  • telemea rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga la cuptor:

Am pregatit din apa si malai o mamaliga mai tare.

Intr-un vas termorezistent am pus pe fund un pic de ulei de masline, un strat de mamaliga, cele doua felii de prosciutto, am acoperit cu mamaliga. In stratul de sus am infipt cateva jumari de porc, am presarat telemea rasa si am dat la cuptor, ptr cca.15 de minute, la foc potrivit. 

TIPS-URI

1

cantitatea ingredientelor e la latitudinea fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi